Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adamo Hintarugó - 10-15 kg

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Anyag: acél. 

Minden Adamo hintarugó a biztonsági előírásoknak megfelelően biztonsági hevederrel ellátott!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Miért ajánljuk? 

  • A rugó az ADAMO babahinta kiegészítő terméke! Nagyon fontos, hogy a babád súlyának megfelelőt vásárolj. Két féle rugóval biztosítjuk a felejthetetlen élményt: 0-10 kg-ig és 10-15 kg-ig.
  • CSERÉJE 6 HAVONTA KÖTELEZŐ! 


Miért van kétféle rugónk? Miért fontos ez számodra?

  • A hinta önmagában is megnyugtató érzést nyújt, de mindez a rugóval kombinálva még jobban fokozható. A hintázás élményét a rugó legalább 50 %-kal növeli, hiszen a baba nem csak előre, hátra vagy körkörösen mozdul el, hanem a rugónak köszönhetően mindez kiegészül egy fel – le mozgással is. Fontos, hogy válaszd mindig a babád súlyának megfelelő rugót. Nem csak az élmény, hanem a baba biztonsága miatt is.
  • Persze most gondolhatod azt, hogy elég lesz a babának majd akkor a rugót beszerezni, ha már 10 kg felett lesz a súlya vagy már a születésétől jó lesz csak a nagyobb súlyú babáknak valót használni. A 10-15 kg –ig ajánlott rugónk meg sem fog moccanni egy újszülött súlya alatt, másrészt pedig születés után nagyon fontos a babáknak a ringatás, hintáztatás hiszen már a pocakban is ezt a mozgást érezte 9 hónapon át. A 0-10 kg rugónkkal a babát fel le is tudod majd finoman mozgatni, ezáltal egy az egyben azt a mozgást tudod imitálni hintánkkal, amit már a pocakodból is jól ismer, és amire a babák leginkább megnyugodnak.
  • Persze ha a baba már nehezebb, mint 10 kg akkor jöhet a nagyobb a 10-15 kg-ig használatos rugó. Ekkorra már a baba nagy valószínűséggel fel fog tudni ülni hintában. A lábát ilyenkor ki kell dugni a lyukakon, a kötélzetet pedig beállítani úgy, hogy a lábujjacskái éppen csak érintsék a talajt, és máris a bölcsőhinta átváltozik rugós hintává. Innen indul aztán az igazi móka, mikor a baba már saját maga irányítja kis lábaival a hintát, miközben a lábacskái erősödnek, a koordinációs képessége is fejlődik, ezáltal segítjük Őt a későbbi magabiztos járásban. Ha pedig elfárad a baba csak hátára fekszik, és a bölcsőhinta elringatja, elaltatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.